• +
  0
  års erfarenhet av detaljhandel
 • 0
  titlar som LS Retail Platinum Partner
 • 0
  platser i Skandinavien
 • +
  0
  års samarbete med Microsoft

Våra styrkor är din vinst

Vi har över 20 års erfarenhet av detaljhandel, experter i Skandinavien och banbrytande lösningar för detaljhandelsföretag.

Detta får du hos Cepheo

Vi erbjuder ett långsiktigt samarbete baserat på öppenhet, ärlighet och lösningar inom Microsoft Dynamics 365 Commerce, LS Central, lager, personal, betalning, POS och Managed Services.

Med Cepheo kan du

Ligga före konkurrenterna med ledande
plattformar och innovativ IT

Välja de lösningar som skapar
mest värde för ditt företag

Uppnå en fantastisk kundupplevelse i alla kanaler med
datadrivna end-to-end-lösningar

Leverera kostnadseffektiva lågriskprojekt
och kortare lanseringstider

REMA 1000 gör det igen

För sjunde året i rad har danskarna röstat fram REMA 1000 som landets bästa livsmedelskedja.

 

Här förklarar vår kund hur digitaliseringen har bidragit till denna imponerande prestation.

Maximera dina möjligheter

Lyckas med den goda kundupplevelsen tillsammans med oss.

 

Vi hjälper till med allt från utvärdering och implementering till löpande drift, optimering och strategisk framtidsplanering.

Så här arbetar Cepheo

Vi arbetar på ett strukturerat och systematiskt sätt, baserat på standardprocesser och bästa praxis inom detaljhandeln.

 

Detta garanterar rätt lösningar för dina utmaningar och behov. Och med snabbare implementering.

Framtidens digifysiska shopping

Är du inte säker på vad din butik måste göra för att leva upp till konsumenternas höga förväntningar?


Lösningar och tjänster för att optimera din detaljhandelsverksamhet

 • Anslut hela din detaljhandelsverksamhet till världens enda kompletta enhetliga handelslösning. Dynamics 365 Commerce hjälper dig att leverera sömlösa och enhetliga köpupplevelser genom att koppla samman online, butiker och personal med hela din backoffice-verksamhet.

 • Ta full kontroll över alla affärsprocesser och leverera en ännu bättre kundupplevelse med LS Central för detaljhandel. Det är en flexibel och modulär lösning med omnikanalsfunktioner som är lätta att använda.

 • Kom närmare dina kunder med Dynamics 365 Customer Engagement. Du får en plattform som kopplar samman alla dina avdelningar och skapar en sömlös kundresa. Plattformen möjliggör också bättre personalisering med en fullständig 360-graders vy.

 • Håll dig uppdaterad med de senaste betalningsmetoderna med Cepheo Payment Connector utan att behöva göra oändliga implementeringar och anpassningar. Du kommer att få regelbundna uppdateringar för att se till att din betalningslösning alltid är uppdaterad.

 • Några av de svåraste utmaningarna för detaljhandlare är onödiga lönekostnader och övertid, tidskrävande administration samt risken för manuella fel och felaktig registrering av tid och lön. Cepheo Staff Planning löser utmaningarna och frigör tid för innovation, kundkontakt och ökad försäljning.

 • Vi hjälper dig att få fram värdefulla data i hela din verksamhet. Det gör det möjligt för dig att optimera lagerhållningen, utnyttja golvytan i fysiska butiker på bästa sätt, segmentera dina kunder och på det hela taget fatta välgrundade strategiska beslut.

 • Att hantera system och daglig IT-verksamhet är ett heltidsjobb. Genom att outsourca hanteringen av applikationerna och användarsupporten får du mer tid till att fokusera på innovation, utveckling och, viktigast av allt, på dina kunder.

 • Power Platforms intuitiva verktyg gör det möjligt att kringgå tunga IT-projekt och låta hela verksamheten bygga brukaranpassade appar och automatisera ett stort antal processer. Detta ökar produktiviteten och effektiviteten.


Prata med Cepheos expert om dina utmaningar och behov inom detaljhandeln

 

Patrick Bubicic

 

Sales Director, Sverige

Telefon:+46 730 78 78 70

Mail: pbubicic@cepheo.com

Vi hjälper ditt företag i en värld i ständig förändring