Hur kan Cepheo hjälpa dig att stärka fältservicemedarbetarna?

 • Beprövad erfarenhet av implementering

  Stor erfarenhet av att implementera Dynamics-baserade fältservicelösningar för företagskunder i Norden.

 • HoloLens, mixed reality och IoT

  Vi kan hjälpa dig att utforska hur teknik för fjärrövervakning och visualisering kan förändra och optimera fältserviceverksamheten.

 • Mycket mer än bara fältservice

  Dokumenterad kapacitet inom utveckling, implementering, support och service för Dynamics CRM och ERP, Power Platform, Azure samt data och analys.

Några av våra kunder inom Dynamics 365 CRM

5 skäl att välja Cepheo och Dynamics 365 Field Service

 • De enklaste fältserviceproblemen att lösa är de som aldrig inträffar. 

   

  Vi kan hjälpa dig att bedöma hur integrering av mixed reality, IoT-teknik och AI i din fältserviceverksamhet kan möjliggöra övervakning i realtid, proaktivt och förebyggande underhåll samt snabbare och mer kostnadseffektiv fjärrlösning av serviceproblem. 

 • Om du levererar fältservice eller "Product as a Service"-erbjudanden till dina kunder kan vi hjälpa dig att få full insyn i viktiga åtgärder och interaktioner med dina kunder, från lead till eftermarknadsservice på en och samma plattform. 

   

  Genom att integrera Dynamics 365 Sales, Marketing, Customer Service och Field Service-funktioner i hela ditt företag kan dina kundorienterade team samarbeta och briljera. 

 • Dina fältservicemedarbetare är företagets ansikte utåt, så det är viktigt att de har den information och de verktyg de behöver för att arbeta effektivt. 

   

  Vissa problem kan hanteras på distans, till exempel med Dynamics 365 Remote Assist and Guides, men när tekniker behöver vara på plats behöver de ha information och verktyg till hands, var de än befinner sig. 

   

  Cepheos partnerskap med branschledande Resco innebär att du kan förse dina tekniker med mobila verktyg som informerar och effektiviserar serviceaktiviteter från början till slut, inklusive åtkomst till och insamling av kritiska data, även när de inte är uppkopplade. 

 • Fältservice kan vara en komplex verksamhet som spänner över äldre IT-arkitektur och historiska arbetsprocesser. Att implementera nya funktioner betyder inte att man måste börja om från början. 

   

  Oavsett om du implementerar fältservicefunktioner för första gången eller utökar befintliga plattformar och processer, hjälper Cepheos branscherfarenhet och djupa IT-kapacitet dig att leverera en lösning som integreras med och bygger vidare på det du har nu för att motsvara dina nuvarande behov och utvecklas när dina ambitioner förändras. 

   

  Vi kan också integrera Field Service med Asset Management i Dynamics 365 Supply Chain Management och med Business Central om det är den ERP-plattform du föredrar. 

 • Mer än 30 års erfarenhet av att implementera affärslösningar för våra kunder har hjälpt oss att utveckla dokumenterade och testade metoder för att stödja och skydda varje steg i din digitala resa. 

   

  Vår erfarenhet av den breda portföljen av Microsoft Business Applications, vårt strukturerade arbetssätt och vårt engagemang för förenkling och standardisering innebär att vi kan minska den osäkerhet och risk som är förknippad med implementering av moderna IT-lösningar i ditt företag. 

Vill du komma i kontakt med oss?
Få fler nyheter och insikter
VI KAN HJÄLPA DIG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSCHSPECIFIKA LÖSNINGAR
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSCHSPECIFIKA LÖSNINGAR

Hur mycket vet du egentligen om dina kunder?

Med Microsoft Dynamics 365 CRM-lösningar har dina team inom försäljning, marknadsföring, kundservice och fältservice en enda, sammankopplad vy över kundåtgärder och interaktioner i hela företaget.  

 

Använd teamwork hellre än gissningar för att öka försäljningen och bygga starkare kundrelationer.  

Hitta mer innehåll som inspirerar och informerar

Vill du veta mer? 

Tala med en expert om dina möjligheter med Dynamics 365 Field Service och Cepheo.

Patrick Bubicic
Telefon: +46 730 78 78 70

Digital sammankoppling i en dynamisk värld