Varför Cepheo är ditt förstahandsval som ERP-partner

 • Dokumenterad erfarenhet av ERP

  Tre decenniers erfarenhet av att implementera Dynamics ERP-lösningar i olika branscher och över landsgränser, vilket hjälper våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga och lönsamma.

 • Mycket mer än ERP-lösningar

  Dokumenterad kapacitet inom utveckling, implementering, support och service för Dynamics ERP, CRM, Power Platform, Azure samt data och analys.

 • Inblick i branschen

  Särskilda och standardiserade ERP-lösningar som är framtagna för och med våra kunder för att tillgodose specifika behov och processer i viktiga branscher.

Några av våra Dynamics ERP-kunder
Vill du komma i kontakt med oss?

Blåkläder rustar för expansion med en modern IT-plattform

Den internationella klädtillverkaren byter ut sitt ERP-system för att bättre förstå verksamheten och fatta rätt beslut på vägen mot större internationell framgång. 

5 skäl att välja Cepheo och Dynamics ERP

 • I näringslivet passar inte en storlek alla. På Cepheo kan vi ge dig välgrundad och realistisk vägledning om vilken Microsoft Dynamics 365 ERP-plattform som passar bäst för ditt företag.  

   

  Vi har bred erfarenhet av att ge råd till både stora och små företag om vilka ERP-plattformar som passar bäst för deras bransch, storlek, IT-mognad och affärsambitioner.  

   

  Oavsett om du väljer en lösning baserad på Dynamics 365 Finance och Dynamics 365 Supply Chain Management, eller på Dynamics 365 Business Central, har vi lösningen för dig.

 • På Cepheo har vi en gedigen erfarenhet som är centrerad kring de senaste Microsoft Dynamics ERP-teknikerna. Men vi kan leverera mycket mer än grundläggande ERP-lösningar.  

   

  Vi kan också koppla samman processer för kundengagemang mellan försäljning, marknadsföring och kundtjänst och möjliggöra intäkter från efterförsäljning med fältservicelösningar.   

   

  Detta i kombination med vår kompetens inom låg kod, Power Platform-applikationer, data- och analysverktyg och Azure Services, ger oss en perfekt position för att hjälpa kunder att kombinera styrkan hos människor, data och teknik så att de kan hantera osäkerhet.  

 • Applikations- och supporttjänster från Cepheo kan se till att dina applikationer och system fungerar smidigt – dygnet runt, året om.  

   

  Vi har tillhandahållit Managed Services för Microsoft Dynamics 365-lösningar sedan plattformen först lanserades.   

   

  Med särskilda Service Delivery Managers och den samlade erfarenheten hos mer än 450 ERP-, digitaliserings- och dataspecialister är din affärsplattform i trygga händer.  

   

  Läs mer om Cepheo Managed Services här

 • Vi är där du är. Med 14 kontor och kunder i hela Norden är vi aldrig långt borta och alltid redo att använda vår specialiserade lokalkännedom för att hjälpa dig att omvandla utmaningar till möjligheter.  

   

  Våra lokala specialister talar ditt språk. De har en djup förståelse för lokala bestämmelser och marknadsförhållanden, känner till de kritiska processerna i din bransch och förstår de utmaningar som påverkar din dagliga drift.  

   

  Vårt nordiska fotavtryck hjälper oss att utnyttja resurser och teknik och dela erfarenheter över gränserna för att främja internationella möjligheter och tillväxt för våra kunder.  

 • Mer än 30 års erfarenhet av att implementera ERP-lösningar för våra kunder har hjälpt oss att utveckla dokumenterade och testade metoder för att stödja och skydda varje steg i din digitala resa.  

   

  Vår erfarenhet, vårt strukturerade arbetssätt och vårt engagemang för förenkling och standardisering innebär att vi kan minska den osäkerhet och risk som är förknippad med att implementera affärslösningar.  

ABC Lavpris siktar på större framgångar med ny IT-plattform

En framtidssäkrad IT-plattform ger full kontroll över arbetsprocesserna och nöjdare kunder och medarbetare. 

VI KAN HJÄLPA DIG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSCHSPECIFIKA LÖSNINGAR
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
BRANSCHSPECIFIKA LÖSNINGAR

Power Platform-lösningar. Låg kod, hög effekt

Att stödja och automatisera kritiska processer och samarbeten har alltid varit en uppgift för IT-proffs.  

 

Med Power Platform kan medarbetare från hela företaget själva implementera lågkodslösningar för att tillgodose specifika affärsbehov på ett enkelt och säkert sätt.  

Få fler nyheter och insikter om ERP

Aker Horizons sätter "världsrekord" i ERP-implementering

Aker Horizons har nu ett säkert, funktionellt och skalbart ERP-system – implementerat på bara drygt två månader. 

Läs om hur våra kunder lyckas med ERP-lösningar från Cepheo

Hitta mer innehåll som inspirerar och informerar

Vill du veta mer? 

Tala med en expert om dina möjligheter med Dynamics ERP-lösningar från Cepheo. 


Hannah Narkun
Telefon: +46 709 253230

Vi kombinerar styrkan hos människor, data och teknik